LA FIRA DE SANT ERMENGOL MANTÉ LA MOSTRA DE FORMATGES AL CARRER

La Fira de Sant Ermengol torna a la normalitat amb una cinquantena de formatgeries, que es situaran entre el doctor Peiró i el Pavelló. La celebració també recupera més de 3 quilòmetres de parades, foodtrucks i vehicles al centre de la ciutat.

La Fira de Sant Ermengol, a la Seu d’Urgell, torna a la normalitat després de la pandèmia i mantindrà les casetes de fusta al carrer amb 46 formatgeries artesanes del Pirineu, entre les quals hi haurà la convidada d’enguany, provinent de Cadis. La mostra de formatges celebra enguany la vint-i-vuitena edició.

Les formatgeries es situaran entre el pàrquing doctor Peiró i el Pavelló. En aquest espai també s’hi situarà una caseta per comprar els tiquets de degustació, una parada amb diferents vins elaborats al Pirineu i una de cervesa.
Enguany s’elimina la jornada tècnica i les mostres de cuina i la fira aposta per una dotzena de tastos.

La ciutat recupera la mostra de vehicles, els foodtrucks, la part no alimentaria amb 65 parades i la zona d’alimentació general.

L’esdeveniment, que tindrà lloc del 14 al 16 d’octubre, també proposa actes culturals com una ballada de swing, una trobada de corals del Pirineu i el Concurs Comarcal del Cavall Pirinenc Català.

Parlen al vídeo:

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

MIREIA FONT, TINENT ALCALDE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT

JORDI FÀBREGA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL