MONTELLÀ I MARTINET INSTAL·LARÀ SEMÀFORS A LA N-260

L'ajuntament de Montellà i Martinet instal·larà semàfors a la N-260, al seu pas per Martinet. Gràcies a una subvenció de 150.000 euros del Servei Català de Trànsit, el consistori podrà tirar endavant un pla de pacificació del trànsit en aquest punt conflictiu.

L'ajuntament de Montellà i Martinet instal·larà semàfors a la N-260, al seu pas per Martinet. Des de fa temps, l'equip de govern juntament amb el Servei Català de Trànsit treballen per aconseguir que els conductors redueixin la velocitat a l'entrada i sortida del nucli urbà. Gràcies a una subvenció de 150.000 euros, el consistori podrà tirar endavant un pla de pacificació del trànsit en aquest punt conflictiu.

Els semàfors tindran polsador i es posaran en vermell per als vehicles quan algú vulgui creuar. També incorporaran un sensor per comprovar que els conductors circulin dins els límits de velocitat permesos.

Per altra banda, també es repintaran els passos de vianants existents i se n'habilitaran de nous per evitar que les persones creuin el vial en qualsevol punt.

L'ajuntament es troba ara en fase de licitació del projecte i confia en poder-los tenir instal·lats abans d'acabar l'any.

Parlen al vídeo:  ROSER BOMBARDÓ, TINENT D'ALCALDE MONTELLÀ I MARTINET