PUIGCERDÀ ADJUDICA LES OBRES DE SUBTITUCIÓ DE LA COBERTA DE LA PISTA DE GEL

PUIGCERDÀ ADJUDICA LES OBRES DE SUBTITUCIÓ DE LA COBERTA DE LA PISTA DE GEL. LA INVERSIÓ ES SITUA EN 400.000 EUROS, FINANÇATS PER L'AJUNTAMENT I EL CLUB POLIESPORTIU

L’Ajuntament de Puigcerdà ha adjudicat les obres de substitució de la coberta de la pista de gel del Poliesportiu de Puigcerdà a l’empresa Semma SM Savall 2014 S.L., per un import de 400.887,79 €. Aquesta inversió serà finançada al 50% entre el consistori i el club esportiu.
L’actuació planteja substituir la coberta existent de plaques metàl·liques per una coberta tipus Deck, amb aïllament interior de llana de roca i amb acabat exterior de làmina sintètica. Les obres s’executaran durant la primavera i estiu d’enguany i està previst que s’enllesteixin en quatre mesos.
Aquesta és una de les principals inversions d’aquest any que, de fet, havia d’executar-se durant el 2021 però que, segons l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, no es va poder fer per problemes de calendari. Mentre durin les obres, la pista de gel romandrà tancada. El volum de l’obra fa preveure que a partir del setembre i durant unes setmanes els clubs esportius que hi entrenen, és a dir, el d’hoquei gel, el de patinatge artístic i el de cúrling, hauran de buscar una alternativa per mantenir la seva activitat.
Des de l'ajuntament han recordat que en els últims anys s'han fet diverses actuacions de millora a aquest equipament. El 2016 es va renovar la meitat dels compressors i la maquinària de la pista i el 2018 es va fer la resta. També s'ha renovat la il·luminació. Aquestes actuacions van suposar una inversió d'uns 400.000 euros.