REVITALITZACIÓ DELS EIXOS COMERCIALS DE TREMP I LA POBLA DE SEGUR A TRAVÉS D’UN FONS NEXT GENERATION

En el ple del consell comarcal del Pallars Jussà s’ha provat una modificació del pressupost a l’alça de prop de 917.000 euros que contempla bàsicament dues partides dedicades a inversions.

En el ple del consell comarcal del Pallars Jussà s’ha provat una modificació del pressupost a l’alça de prop de 917.000 euros que contempla bàsicament dues partides dedicades a inversions. Una primera, de més de 400.000 euros és una subvenció vinculada a fons Next generation que l’òrgan comarcal ha demanat per tal de revitalitzar els eixos comercials dels nuclis antics de Tremp i la Pobla de Segur.

L’altra partida amb un pressupost notable està vinculada a l’inici del procés d’implantació de la recollida selectiva porta a porta per tal de millorar els índex de reciclatge comarcals.

També hi ha en aquest augment una subvenció que el consell rep de la Diputació de Lleida per la gestió de l’oficina Accela Pymes.

D’altra banda, s’ha aprovat el Pla de mesures correctores per reduir el període mig de pagament. Un punt que el grup de Candidatura de Progrés ha remarcat que feia temps que esperaven.

Durant el ple també s’ha informat de les diferents obres que s’estan duent a terme en equipaments comarcals per tal de millorar l’eficiència energètica i la insonorització dels espais.

Parlen al vídeo:

MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP

JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ

JAUME CATALÁN , PORTAVEU DE CANDIDATURA DE PROGRÉS