SIS CANDIDATS OPTEN A L'ALCALDIA DE PUIGCERDÀ

ELS 6 CANDIDATS A L'ALCALDIA DE PUIGCERDÀ HAN DONAT AQUEST DIVENDRES EL TRET DE SORTIDA A LA CAMPANYA ELECTORAL AMB LA TRADICIONAL PENJADA DE CARTELLS

Els candidats i candidates a l'alcaldia de Puigcerdà també han donat aquest divendres el tret de sortida a la campanya electoral, una campanya que ha despertat l'interès dels veïns i veïnes perquè aquesta vegada amb tota certesa i haurà canvi d'alcalde, ja que Albert Piñeira no opta a ser reelegit després de 12 anys de majoria absoluta. 

Així, doncs, les diferents formacions han sortit al carrer a mitjanit per penjar els cartells de campanya als carrers de la vila.

Recordem que a la capital cerdana s'han presentat un total de sis llistes: Junts per Puigcerdà amb Jordi Gassió al capdavant, Carme Martí amb Treballem per Puigcerdà, Joan Manel Serra per Impulsem Puigcerdà-ERC-AM, Matías Bertran pel PP, Francesc Armengol amb Futur per Puigcerdà i Ester Jiménez pel PSC. Tots ells intentaran ocupar les 13 cadires que conformen el consistori puigcerdanenc.