TREBALLEM PER PUIGCERDÀ ESTÀ OBERT A POSSIBLES PACTES

TREBALLEM PER PUIGCERDÀ, AMB CARME MARTÍ AL CAPDAVANT, S'HA MOSTRAT OPTIMISTA AMB ELS RESULTATS QUE OBTINDRAN DIUMENGE I ASSEGURA QUE ESTAN OBERTS A POSSIBLES PACTES

Treballem per Puigcerdà, amb Carme Martí al capdavant, ha ofert aquest dilluns el míting de final de campanya davant unes 150 persones que s'han aplegat al Cinema Avinguda de la capital cerdana. L'alcaldable s'ha mostrat confiada amb els resultats que obtindrà diumenge i ha assegurat que, tot i que és aviat per parlar de pactes, la formació està oberta a possibles acords.

Martí ha presentat un per un els memebres del seu equip i ha desgranat una part del seu programa electoral. Tres dels principals eixos són la neteja i el manteniment, la seguretat i la gent gran. En aquest últim àmbit, ha recordat que treballaran per trobar un nou local per als àvis, que ara utilitzen un espai del Museu Cerdà, i que recuperaran la funció cultural que ha de tenir aquest equipament. 

Pel que fa a l'àmbit de la mobilitat, la candidata a l'alcaldia ha explicat que volen guanyar noves places d'aparcament i fer que el pàrking del museu Cerdà sigui realment rotatòri.

Altres propostes de Treballem per Puigcerdà són l'actualització del sistema d'escobraries, la remodelació d'equipaments públics com l'ajuntament, la millora de parcs i jardins, l'impuls d'un viver d'empreses o l'ampliació de l'oferta formativa, entre altres.

Parlen al vídeo: CARME MARTÍ, ALCALDABLE TREBALLEM PER PUIGCERDÀ