180 ALUMNES PARTICIPEN A LA 13a EDICIÓ DEL DIA DE LES LLENGÜES

Uns 180 alumnes de 5è i 6è de Primària de totes les escoles de Cerdanya han participat aquest dijous a la 13a edició del Dia de les Llengües. L'activitat s'ha dut a terme al Parc Schierbeck de Puigcerdà

Uns 180 alumnes de 5è i 6è de Primària de totes les escoles de Cerdanya han participat aquest dijous a la 13a edició del Dia de les Llengües, organitzat pels Serveis Educatius de la comarca. La jornada té diversos objectius, el principal és el d'apropar les llengües estrangeres als més joves d'una manera diferent i divertida. Per aconseguir-ho, el professorat ha preparat sis activitats i cada grup d'alumnes ha dedicat 20 minuts en completar-les totes. 

A banda d'aprendre anglès, francès, català, castellà i, en aquesta ocasió, grec, que ha estat la llengua convidada, un altre dels objectius de la jornada és que els alumnes de les diferents escoles cerdanes es coneguin. 

Enguany, els alumnes de 3r d'ESO de l'Escola Vedruna s'han encarregat de dinamitzar els diferentys tallers. Com sempre, el Dia de les Llengües ha tingut lloc al parc Schierbeck de Puigcerdà.

Parlen al vídeo:  RAQUEL PENYALVER, MESTRA ESCOLA MARE DE DÉU DE TALLÓ