CASTELLS, BOMBARDÓ, FITER I LAMOLLA, GUANYEN FORÇA PER AL ‘SOTTOGOVERNO’ A L’ALT PIRINEU I ARAN

Josep Castells, Roser Bombardó, Eva Fiter i Marian Lamolla són els noms que aquest cap de setmana han sonat amb més força per ocupar els principals càrrecs del govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran.

Josep Castells, Roser Bombardó, Eva Fiter i Marian Lamolla són els noms que aquest cap de setmana han sonat amb més força per ocupar els principals càrrecs del govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran. Aquests mateix divendres, de fet, la secretària general adjunta d’Esquerra Republicana, Marta Vilalta, deia des de Tremp que els relleus en els principals càrrecs vinculats al Govern a la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran ja estaven “encarrilats” i que seria imminent.

Segons les informacions aparegudes fins al moment, l’exalcalde de Castell de Mur i actual president d’Esquerra a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells, seria l’escollit per substituir a Ricard Pérez com a delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran. I Marian Lamolla, que va guanyar el càrrec de secretària general de la formació a la vegueria i actual tinent d’alcalde de la Seu d’Urgell, sona com a nova cap d’Oficina, en substitució del trempolí Quim Delgado.
Pel que fa a la Direcció General de Polítiques de Muntanya i el Litoral, l’òrgan que aquesta legislatura té l’encàrrec de redactar la nova Llei de Muntanya, entre altres, tot apunta que serà dirigida per la cerdana Roser Bombardó, en substitució de l’alturgellenc Jesús Fierro.
Finalment, el quart nom que ha aparegut amb força aquest cap de setmana és el de la trempolina Eva Fiter. És politòloga i gerent de la societat publicoprivada Pallars Actiu, i va treballar a la delegació de Governació quan el govern tripartit la va desplegar a l’Alt Pirineu i Aran. Seria l’encarregada de dirigir l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran, en substitució de Pere Porta.

Parlen al vídeo: MARTA VILALTA, SECRETÀRIA GENERAL ADJUNTA D’ERC