ERC PUIGCERDÀ RENOVA PART DE L'EQUIP I ASPIRA A CAPGIRAR EL COLOR POLÍTIC DEL CONSISTORI

ERC PUIGCERDÀ RENOVA PART DE L'EQUIP I ASPIRA A CAPGIRAR EL COLOR POLÍTIC DEL CONSISTORI. LA FORMACIÓ, AMB JOAN MANEL SERRA AL CAPDAVANT, HA PRESENTAT AQUEST DIMECRES ELS MEMBRES DE L'EQUIP

Joan Manel Serra, alcaldable del grup Impulsem Puigcerdà-ERC-Acord Municipal, ha presentat aquest dimecres al Museu Cerdà els membres que formen part de la llista per a les properes eleccions municipals del 28 de maig. La formació ha renovat part de l'equip per poder tenir una candidatura “més transversal”.

Després de repassar la feina feta a l'oposició aquests darrers quatre anys, amb 3 dels 13 regidors, els integrans del grup s'han anat presentant un per un. El cap de llista espera comptar amb el suport dels veïns i veïnes per capgirar el color polític del consistori, després de 12 anys de majoria absoluta. Creu, però, que el fet de que s'hagin presentat tantes llistes repartirà més els vots. Tot i això, Serra assegura que són “l'equip més cohesionat”.

Serra ha afegit que “Puigcerdà no només ha quedat estancat sinó que ha fet passos enrere i altres poblacions de la comarca han passat davant”. Per això creu que “s'ha de recuperar la il·lusió de la gent”. L'alcaldable d'ERC pensa que el fet de que es presentin tantes llistes podria fer pujar la participació.

Tot i que encara no han detallar el programa electoral, les línies de treball dels republicans es centraran en el benestar de les persones, en buscar solucions per facilitar l'accés a l'habitatge i en la desestacionalització del turisme i la diversificació de l'economia, entre d'altres propostes.

Parlen al vídeo: JOAN MANEL SERRA, ALCALDABLE ERC PUIGCERDÀ