MENJA’T L’ALT URGELL COMENÇA UNA ACTIVITAT PER PROMOCIONAR PRODUCTORS LOCALS

Març 4, 2022 - 07:57
Juny 8, 2022 - 08:35
 284

L’Associació Menja’t l’Alt Urgell comença una nova campanya de comunicació per donar a conèixer els aliments elaborats per productors locals. Aquesta nova iniciativa es durà a terme el primer dissabte de cada mes, aprofitant que es dia de mercat a la Seu, i comptarà amb una xerrada i degustació. 

La primera presentació es farà aquest dissabte, 5 de març, de 12h a dos quarts de dues. El primer productor a participar-hi és la carnisseria Ca l’Andreu d’Àlas, que fa carn ecològica. La Urgell, propietària de l’explotació, serà la persona responsable de conduir la primera activitat.

Aquesta iniciativa tindrà lloc a la plaça Patalin de la Seu d’Urgell, just davant la botiga de l’Associació. L’aforament a l’acte serà limitat a dotze persones i per participar-hi s’haurà de pagar un preu simbòlic de dos euros. 

A l’abril es farà la presentació de la formatgeria Castell-llebre de Peramola, mentre que el 7 de maig serà el torn de Cal Casal d’Ossera per degustar-ne les confitures i altres productes que elabora. Si l’activitat genera interès s’organitzarà fins donar veu a la trentena de socis que formen part de l’entitat.

Parlen al vídeo: MARISOL SALVADÓ, ASSOCIACIÓ MENJA’T L’ALT URGELL