MÉS DE 4000 VISITANTS HAN PASSAT PER LA FIRA DE SANTA TERESA D’ESTERRI D’ÀNEU

Esterri d’Àneu ha acollit aquest cap de setmana una nova edició de la tradicional Fira de Santa Teresa, una fira ramadera que acull la subhasta i concurs de vaca Bruna dels Pirineus el dissabte i el concurs de cavall Pirinenc Català el diumenge.

Esterri d’Àneu ha acollit aquest cap de setmana una nova edició de la tradicional Fira de Santa Teresa, una fira ramadera que acull la subhasta i concurs de vaca Bruna dels Pirineus el dissabte i el concurs de cavall Pirinenc Català el diumenge. Durant els dos dies de fira el temps ha acompanyat i s’ha ha comptat amb molta afluència de visitants, fet que recuperat les xifres anteriors a la pandèmia.

Dissabte es van exposar uns 150 caps de vaca Bruna dels Pirineus i diumenge s’han pogut veure una seixantena d’exemplars de Cavall pirinenc català.

També s’ha destacat la participació a la fira de ramaders força joves, un fet indispensable per garantir el relleu generacional en aquest sector clau per al territori.

La fira també va comptar amb un mercat de productes artesans i ramaders, la presentació del llibre de Feliu Izard sobre el centenari de la construcció i obertura de la carretera del Port de la Bonaigua i tastos de carn, tant de vedella com de poltre.

Parlen al vídeo: PERE TICÓ, ALCALDE D’ESTERRI D’ÀNEU