MÉS DE 90 ATLETES HAN PARTICIPAT AQUESTS DIES ALS MUNDIALS FIS PARA ALPINE SKI A ESPOT

SUMARI: Aquest cap de setmana han finalitzat els Mundials de Para Alpine Ski a Espot. Un esdeveniment que durant 10 dies ha reunit els millors esportistes en les disciplines de Slalom, Slalom Gegant, Supergegant, Descens i Alpí Combinat i on han participat una norantena d’atletes de 26 països diferents.

Aquest cap de setmana han finalitzat els Mundials de Para Alpine Ski a Espot. Un esdeveniment que durant 10 dies ha reunit els millors esportistes en les disciplines de Slalom, Slalom Gegant, Supergegant, Descens i Alpí Combinat i on han participat una norantena d’atletes de 26 països diferents.

La prova de Slalom ha tancat els Mundials i la representant espanyola Audrey Pascual ha aconseguit medalla de plata, en els que han estat els seus primers mundials.

Pel que fa als primers llocs de la classificació de la prova de Slalom en categoria femenina, a la classe d’atletes invidents ha estat per l’austríaca Veronika Aigner, mentre que a la classe Women Standing per la sueca Ebba Aarsjoe i en la classe Women Sitting per l’alemanya Anna Lena Forster. 

En la categoria masculina, en atletes invidents l’italià Giacomo Bertagnoli ha encapçalat el podi, mentre que el francès Arthur Bauchet ho ha fet en  Men Standing i el noruec Jesper Pedersen en Men Sitting.

L’andorrà Roger Puig ha aconseguit una setena posició i ha complert objectius.

Del 9 al 18 de març, l’estació catalana de La Molina acollirà els mundials FIS Para Snow 2023, una competició destinada al snowboard paralímpic que comptarà amb la participació de 71 atletes de 21 països. 

Parlen al vídeo:

AUDREY PASCUAL, PLATA EN SLALOM

ROGER PUIG, ESQUIADOR PARALÍMPIC EQUIP D’ANDORRA