DESENES DE PERSONES PARTICIPEN A LA JORNADA SOLIDÀRIA PER AJUDAR A HERBES DE L’ALT PIRINEU

Mig centenar de persones es van aplegar aquest dissabte a Araós, al Pallars Sobirà, per participar en la jornada solidària que es va organitzar per ajudar a Herbes de l’Alt Pirineu.

Mig centenar de persones es van aplegar aquest dissabte a Araós, al Pallars Sobirà, per participar en la jornada solidària que es va organitzar per ajudar a Herbes de l’Alt Pirineu. L’empresa, dedicada al cultiu i comercialització d’infusions i herbes medicinals, i impulsada per Gemma Navàs i Pedro Zurita, va patir un greu revés el passat desembre, quan un incendi de xemeneia va cremar totalment l’apartament on vivia la parella, a Araós, i on tenien bona part de la producció de l’empresa.

Per intentar ajudar-los a refer-se, un grup de clients, veïns, amics i coneguts, amb el suport de la llibreria d’Alins, NaturaLlibres, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el col·lectiu Eixarcolant i altres entitats i empreses de la comarca, van decidir organitzar una jornada solidària. 

La jornada va començar amb uns treballs de camp per fer diverses tasques als bancals. Unes feines que haurien d’haver començat al desembre, però que amb el daltabaix de l’incendi no van poder iniciar. I que els serveixen per preparar el terreny per la primavera quan reviuen les plantes.

La Gemma va destacar que aquesta gran mostra de solidaritat “és com una entrada d’aire nou” que fa que hagin tingut les ganes de seguir endavant. 

Parlen al vídeo: 

GEMMA NAVÀS, HERBES DE L’ALT PIRINEU

JUDIT BARBERÀ, MEMBRE DEL GRUP IMPULSOR DE LA JORNADA