LA UNIVERSITAT D’ESTIU RAMON LLULL TORNA A PORTAR FORMACIÓ DE QUALITAT A PUIGCERDÀ

Durant aquesta setmana, Puigcerdà acull la 24a edició de la Universitat d’Estiu Ramon Llull, que recupera el seu format habitual després de de 3 anys i ofereix una proposta variada de formacions, on s’hi han inscrit 300 persones.


Durant aquesta setmana està tenint lloc a Puigcerdà la Universitat d’Estiu Ramon Llull, que en aquesta 24a edició ha recuperat el seu format previ a la pandèmia. Des de dilluns s’han programat un total de 9 cursos i 4 tallers sobre diverses temàtiques a l’abast d’un públic general, com són la història, la música, la salut, el benestar o el creixement personal, a càrrec de professors i experts.

L’Associació Universitària Cerdanya, l’Ajuntament de Puigcerdà i la Universitat Ramon Llull
són els impulsors d’aquesta iniciativa, que acosta la formació de qualitat a la població local. En el conjunt de cursos s’hi han inscrit 300 persones.


També s’han organitzat dues activitats obertes, dimarts la Nit dels Estels al Niu de l’Àliga i dimecres la Nit de les Arts a l’Estany de Puigcerdà, i dues jornades professionals.

Aquest any la majoria de les classes s’han dut a terme a l’Institut Pere Borrell i no a l’Escola Alfons I com en altres anys, fet que ha permès unificar més l’espai amb el Museu Cerdà, que també ha acollit diversos actes.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT ASSOCIACIÓ UNIVERSITÀRIA CERDANYA