LA VALL DE BOÍ FA LLUIR L’ABSIS DE SANTA MARIA DE CARDET AMB UNA PASSAREL·LA I UN MIRADOR

Cardet ha inaugura una passarel·la i un mirador a la part posterior de l’absis de l’església de Santa Maria. L’acte ha comptat amb la presència del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ja que l’obra ha estat finançada a través del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí.

Cardet ha inaugura una passarel·la i un mirador a la part posterior de l’absis de l’església de Santa Maria. L’acte ha comptat amb la presència del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ja que l’obra ha estat finançada a través del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí, realitzada amb els fons europeus Next Generation, coordinats des de la Generalitat.

Torrent també ha remarcat que aquest pla és un exemple per explicar el país als seus habitants al mateix temps que donar-li visibilitat de cara fora.

La nova estructura permet admirar l’absis de l’església, que fins ara quedava força inaccessible a causa del pendent. A més, se situa en un mirador natural de la vall, i permet gaudir d’una panoràmica poc coneguda per al públic en general. 

L’obra ha tingut un cost de 28.000 euros i s’ha dissenyat per tal que sigui accessible a persones amb la mobilitat reduïda.

El mirador a més, completa la ruta de miradors de la Vall de Boí i posa en valor el poble més petit de la vall.

Bruguera també ha posat en valor que la plataforma s’ha pogut fer gràcies al fet que un veí del poble ha cedit els terrenys necessaris, una acció que ha volgut agrair.

Parlen al vídeo:

ROGER TORRENT, CONSELLER D’EMPRESA I TREBALL

SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ