TOT NÒRDIC PREPARA UNA NOVA TEMPORADA D’ESQUÍ

La Mancomunitat d’Esquí Nòrdic de Catalunya prepara una nova temporada d’esquí amb la venta dels forfets, en promoció fins el 13 de novembre. Les instal·lacions, que depenen totalment de les nevades, estan a l’expectativa del temps, ja que no podrien assumir la creació de neu artificial.

La Mancomunitat d’Esquí Nòrdic de Catalunya es prepara per a una nova temporada d’hivern amb l’inici de la venta del forfet, que fins el 13 de novembre es pot adquirir amb un 20% de descompte. A banda, d’accés il·limitat a les estacions de Tot Nòrdic, també s’ofereixen altres avantatges.  

Gran part de les estacions d’esquí nòrdic catalanes impulsen propostes durant les diferents estacions de l’any, per desestacionalitzar-se.
Les estacions depenen de les nevades, són molt poques les que disposen d’algun canó per crear neu artificial i només com a reforç, ja que la mesura suposaria una inversió econòmica, de personal i de maquinaria, impossible d’assumir.

Encara que des de la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic són conscients que el canvi climàtic cada vegada és més present, segons les previsions de MeteoPirineus per aquesta temporada, sembla que les nevades seran presents durant tot l’hivern.

Parlen al vídeo: IMMA OBIOLS, GERENT TOT NÒRDIC