EL CICLE ‘PARLEM DE FORMATGE’ INCLOU FORMACIONS, TALLERS, TASTOS I PATRIMONI

El 31 de maig començarà la programació del cicle ‘Parlem de formatge’, que proposa nou activitats amb formacions, degustacions i tallers.

Maig 6, 2025 - 18:27
Maig 6, 2025 - 20:46
 21

El cicle ‘Parlem de formatge’ compta amb nou propostes per a tastar, aprendre i descobrir, al voltant del producte. Les activitats començaran el 31 de maig, amb un taller de quefir. Enguany, la iniciativa aposta pel coneixement i durant el setembre ha programat una xerrada, per divulgar beneficis, mites i realitats, sobre el formatge.

Entre les propostes, també en destaquen maridatges en espais patrimonials com la Torre Solsona i el pati de la Biblioteca. La programació inclou un tast en motiu del desè aniversari de la Formatgeria Abadessa.

Els tallers i degustacions, amb aforament limitat, són de pagament i cal inscriure’s prèviament.

Parlen al vídeo:

GEMMA TÓ, REGIDORA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE LA SEU D’URGELL

ANNA LÓPEZ, COORDINADORA DE L’ESPAI ERMENGOL