EL CICLE ‘PARLEM DE FORMATGE’ INCLOU FORMACIONS, TALLERS, TASTOS I PATRIMONI
El 31 de maig començarà la programació del cicle ‘Parlem de formatge’, que proposa nou activitats amb formacions, degustacions i tallers.
El cicle ‘Parlem de formatge’ compta amb nou propostes per a tastar, aprendre i descobrir, al voltant del producte. Les activitats començaran el 31 de maig, amb un taller de quefir. Enguany, la iniciativa aposta pel coneixement i durant el setembre ha programat una xerrada, per divulgar beneficis, mites i realitats, sobre el formatge.
Entre les propostes, també en destaquen maridatges en espais patrimonials com la Torre Solsona i el pati de la Biblioteca. La programació inclou un tast en motiu del desè aniversari de la Formatgeria Abadessa.
Els tallers i degustacions, amb aforament limitat, són de pagament i cal inscriure’s prèviament.
Parlen al vídeo:
GEMMA TÓ, REGIDORA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE LA SEU D’URGELL
ANNA LÓPEZ, COORDINADORA DE L’ESPAI ERMENGOL