L'ABSTENCIÓ DE 2 REGIDORS D'ERC PERMET L'APROVACIÓ D'UNA MOCIÓ DE CXT SOBRE HABITATGE

L’Ajuntament de Tremp crearà una taula local d’habitatge després que aquest dilluns al vespre s’aprovés al ple una moció presentada per Compromís per Tremp per la creació de la mateixa i per la petició de cessió d’actius immobles de la SAREB.

L’Ajuntament de Tremp crearà una taula local d’habitatge després que aquest dilluns al vespre s’aprovés al ple una moció presentada per Compromís per Tremp per la creació de la mateixa i per la petició de cessió d’actius immobles de la SAREB. La moció ha comptat amb els sis vots a favor dels regidors de Compromís per Tremp, 5 en contra de 2 regidors d’Esquerra i els 3 de Junts i dos abstencions dels altres dos regidors de d’esquerra que consideren que és un tema social necessari a tractar i amb celeritat.

També en aquest ple es votava una ampliació d’hores de dedicació de l’arquitecte que es té en un conveni de col·laboració interadministrativa amb el consell comarcal del Pallars Jussà i que no s’ha pogut aprovar ja que hi ha hagut sis vots a favor de l’equip de govern i sis en contra de l’oposició.

Una altra moció que s’ha aprovat ha estat el manifest de l’acord social per l’amnistia i l’autodeterminació que ha comptat amb els vots a favor de l’equip de govern i les abstencions de Compromís per Tremp.

Parlen al vídeo:

SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP

MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP